Павлоградців запрошують взяти участь у диктанті національної єдності

46

8 листопада у Центрі української культури (вул. Полтавська, 96) відбудеться написання Всеукраїнського диктанту національної єдності до Дня української писемності та мови — загальнонаціональна акція, яка проводиться вже 19-й раз. Про це повідомляє міський культурно-дозвільницький центр.

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності традиційно лунає на Українському радіо до Дня української писемності та мови, що відзначається 9 листопада.

Диктант читає Олександр Авраменко, доцент Київського університету ім. Бориса Грінченка, автор підручників з української літератури.

Щороку слухачі можуть взяти участь у написанні та з’ясувати, наскільки добре знають мову. У 2018 році участь у написанні диктанту взяли понад 30 тисяч українців.

У Павлограді громадські діячі, поети, прозаїки, учні, студенти традиційно долучаються до написання диктанту. Так буде і цьогоріч.

«Чекаємо усіх бажаючих 8 листопада о 10:45! Додаткова інформація за тел. 095 916 55 09 (Кравченко Марія Андріївна)», — запрошують у МКДЦ.