Павлоградці висловили недовіру міліції (ВІДЕО)

170

До Павлоградського міськвідділу міліції сьогодні прийшли 9 громадських активістів, які більше місяця тому написали заяву про недовіру співробітникам міліції і її начальнику — Олегу Малинозі. Розглядав їхню заяву Сергій Попов — підполковник міліції, співробітник інспекції з особистого складу. Також до делегації вийшов Олег Малинога і його заступник Сергій Сербін.

image

Мешканці Павлограда та району розповідали про свої особисті проблеми і про загальну недовіру міліції.

«Мене обкрадають вже протягом 8 років. Було вже 5 крадіжок на загальну суму близько 60 тис. грн. Остання крадіжка — в цьому році. Жодного розкриття!», — розповів кореспонденту Павлоград.dp.ua Василь Антошин, учасник «Павлоградського Євромайдану».

Активісти піднімали питання крадіжок металевих труб на території Межиріцької сільради, самозахвату державних ставків та ін. Вони порадили керівництву міліції зробити свою роботу більш відкритою, організувати попередній запис на прийом до начальника.

Начальник Павлоградського міськвідділу порадив звертатися особисто до нього у випадках, коли його підлеглі не справляються зі своєю роботою.

Нагадаємо, що взимку 2014 року невідомі пограбували офіс порталу Павлоград.dp.ua. Після особистого прийому і відкритого звернення до Олега Малиноги міліція начебто розшукала злочинця, але редакція впевнена, що цей чоловік до крадіжки не причетний.

Олег Малинога назвав основною причиною незадовільної роботи міліції низьку зарплатню її співробітників. Він покладає надії на збільшення зарплати після створення нової поліції у Павлограді — це має статися протягом 2-3 місяців.