В АТО загинув наш земляк, шахтар Олег Яковченко

266

У Запорізькому військовому госпіталі пішов з життя 35-річний співробітник ДТЕК шахтоуправління Дніпровське Олег Яковченко, мобілізований в Збройні сили України рік тому.

Яковченко Олег Николаевич

Олег служив солдатом у військовій частині 3021.

У вересні 2014 року був поранений при виконанні військового обов’язку під Маріуполем Донецької області. Після лікування солдат продовжив службу, але у кінці липня його здоров’я погіршилося.

До мобілізації Олег Яковченко працював гірником очисного забою на ділянці з видобутку вугілля №6 ДТЕК ШУ Дніпровське. За свою трудову діяльність більше 18 років працював слюсарем, електромонтером на різних підприємствах. До приходу на шахтоуправління близько 2 років був співробітником органів внутрішніх справ смт. Петропавлівка.

«Олегу залишалося всього лише півмісяця до демобілізації. Він чесно виконав свій обов’язок захисника, громадянина, патріота і справжнього чоловіка. Але війна не питає про терміни служби або заслуги, вона забирає молодих, міцних, сильних — тих, хто є основою і опорою для нашого суспільства. Ми сумуємо і пишаємося своїм колегою разом з його родиною і обов’язково надамо їм всю необхідну допомогу», — сказав директор ДТЕК ШУ Дніпровське Віталій Мовчан.

Всього в ДТЕК мобілізовані 1062 співробітника. 21 людина загинула в ході бойових дій.