Місцевий бюджет Павлограда перевиконали на 11 млн грн

187

Загальний фонд бюджету міста по доходах за І півріччя 2015 року виконано на 104,6 %. Понад план надійшло 11,6 млн грн. Про це на спільному засіданні депутатських комісій доповіла Раїса Роїк, начальник фінансового управління міської ради Павлограда.

Вона пов’язала тенденції до збільшення бюджету з введенням акцизного податку, передачу у місцевий бюджет єдиного податку, збільшення ставки податку на доходи юридичних осіб.

P1320925

Основними боржниками до міського бюджету є КП «Павлоградводоканал», КП «Павлоградтеплоенерго», КП «Павлограджитлосервіс», ТОВ «Павлоградський завод технологічного обладнання», ТОВ «Павлоградський завод технологічного обладнання», КП «Затишне місто», ТОВ «Павлоград Буддеталь», ДП ВАТ «Донбасгеологія» Павлоградська геолого-розвідувальна експедиція, ВАТ «Метал–пром», ТОВ «Мега-дизайн», ВАТ «АГС–Груп», ПП фірма «Каско» та інші.

Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери відсутня.

На найближчій сесії міської ради (28 липня) депутати Павлоградської міської ради будуть розподіляти більше 7 млн грн, які надійшли понад план.

«Більшість коштів буде спрямована на виплату заробітної плати, 2 млн грн — на дороги. Буде придбано обладнання для шкіл та медичних закладів», — прокоментував Іван Метелиця.

Виділяються кошти для придбання системних блоків для Управління праці та соціального захисту населення міської ради, бойлеру для міської лікарні №1, ремонт Палацу творчості дітей та юнацтва, комп’ютерів та мультимедійних проекторів для школи №1, ремонт покрівель шкіл №1 та №6 та ін.