На Дніпропетровщині стартував набір до нової патрульної поліції (ФОТО І ВІДЕО)

161

Наприкінці року на вулиці Дніпропетровська замість представників ДАІ та ППС вийдуть представники нової патрульної служби. Дніпропетровськ — друге місто України, де стартував пілотний проект. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час робочої поїздки до Дніпропетровщини.

IL4_6748Підготовку патрульних проводитиме Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ У Дніпропетровську працюватимуть 1100 нових патрульних поліцейських. Дніпропетровська поліція вийде на вулиці в листопаді. Загалом буде 100 постійно діючих екіпажів, які працюватимуть у цілодобовому режимі, 7 днів на тиждень. Заробітна платня — від 8 до 10 тис. гривень.

«Дніпропетровськ для уряду є вкрай важливим. Запрошуємо всіх тих, хто хочуть берегти спокій мешканців міста, оформитися і пройти конкурс, щоб в Дніпропетровську з’явилася нова якісна українська поліція», —  сказав Арсеній Яценюк.

https://www.youtube.com/watch?v=KwY8tpREgFM&feature=youtu.be

Напередодні голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко закликав учасників АТО долучитися до роботи у новій патрульній поліції.

IL4_6741