Обладміністрація розкритикувала роботу одеського перевізника, що працює на павлоградських маршрутах

150

Дніпропетровська облдержадміністрація направила перевізнику ПАТ «Північтранс» офіційну претензію. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Цей перевізник працює на міських, приміських і міжміських маршрутах у Дніпропетровську, Кривому Розі, Павлограді та Дніпродзержинську. Юридична особа ПАТ «Північтранс» знаходиться в Одесі.

Нагадаємо, що у квітні минулого року павлоградські перевізники влаштовували страйк, тому що були незгодні з результатом тендеру, на якому виграли харківські та одеські підприємці.

Читайте за темою: Перевізники погрожують новим страйком

На віче, яке пройшло в кінці червня цього року у сквері ім. Т. Шевченка, павлоградські перевізники знову нарікали, що їм не дають працювати у власному регіоні.

Читайте за темою: У Павлограді пройшло недільне віче

«Машини на маршруті не відповідають тим, з якими перевізник переміг у конкурсі, — пояснює начальник управління інфраструктури ОДА Тимур Швець. — Брати участь у ньому можуть тільки компанії з пасажирськими авто. А у цього перевізника після конкурсу нормальні машини поїхали в невідомому напрямку, а на маршрут вийшов «мотлох», в якому людей возити небезпечно».

На перевізника постійно скаржаться пасажири, звинувачують його співробітників у хамстві, антисанітарії, відмові у пільговому проїзді інвалідам та багато іншого: «Замість того, щоб в години пік поставити пару автобусів, він просто «Спринтерів» додав. І толку з них? Люди набиваються в маршрутки і все-одно спізнюються на роботу», — зауважив Тимур Швець.

Дніпропетровська ОДА направила перевізнику офіційну претензію і чекає повідомлення про її отримання. З цього моменту, як пояснив начальник управління інфраструктури, у підприємства буде 10 днів, щоб розібратися зі своїми порушеннями: «Не виправить — розірвемо з ним договір», — констатував начальник управління інфраструктури.

Надалі обласна адміністрація обіцяє розібратися зі скаргами і на інших перевізників області.