На Дніпропетровщині 24 послуги доступні онлайн

222

На сьогодні через інтернет-портал https://igov.org.uможна отримати 24 державні послуги. Частина з яких надається поки на регіональному рівні. Про це розповів радник голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Дубілет.

На інтернет-ресурсі з’явилася можливість оформити довідку про відсутність судимості, але лише для мешканців Дніпропетровська.

«Довідка про несудимість — одна з найпопулярніших послуг МВС. Вона потрібна для оформлення закордонного паспорту, візи, отримання певних дозволів. Поки що он-лайн можна лише замовити таку послугу, однак це вже суттєво зменшило черги та час подачі заявок», — зазначив головний міліціонер області Ігор Репешко.

Крім цієї довідки, на порталі можна замовити відомості про реєстрацію громадських об’єднань, витяги і виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, геологічні довідки та ін.

В найближчому майбутньому будуть запущені ще 46 он-лайн послуг.

Довідка:

Портал https://igov.org.ua розроблений волонтерською командою iGov в рамках боротьби з корупцією в Україні та вдосконалення бізнес-процесів в наших державних органах.