Скільки коштів виділяють з бюджету на стерилізацію тварин у Павлограді

132

У 2014 році на стерилізацію безпритульних тварин з міського бюджету було витрачено 27 592 грн. На стерилізацію однієї собаки виділяють 699,4 грн. Такі дані Павлоград.dp.ua у відповідь на журналістський запит надав перший заступник міського голови Анатолій Вершина.

У Павлограді рішенням міської ради затверджено Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2015-2019 роки, один з розділів якої регулює чисельність безпритульних тварин. Згідно наданих цифр, у 2014 році за рахунок бюджету було простерилізовано 50 чотирилапих.

Кошти для стерилізації безпритульних тварин поступають на рахунок ФОП Гордієнко М. Ю.

Варто зазначити, що волонтери павлоградського притулку для тварин стерилізують собак за кошти благодійних пожертв. За їх інформацією, стерилізація у приватній ветеринарній клініці коштує приблизно 350 грн, залежно від ваги собаки.

Павлоград.dp.ua готує новий випуск проекту «Громадська думка», у якому проблему безпритульних тварин у Павлограді обговорять представники міської влади, організатори притулку для тварин «Надія», волонтери громадської організації «Вірні друзі» та ін.

Читайте за темою: Із території, яку орендує притулок для тварин, невідомі вивозять пісок та будматеріали

Читайте за темою: Павлоград.dp.ua випустив унікальний проект «Громадська думка»