У Павлограді запрацювала Громадська рада нового скликання (ФОТО і ВІДЕО)

133

Члени 40 громадських об’єднань подали заяви і були прийняті в лави Громадської ради при Павлоградському міськвиконкомі — це консультативно-дорадчий орган, що допомагає міській адміністрації виявляти та вирішувати проблеми містян.

Головою Громадської ради обрали представника благодійного фонду «Перлина», голову ОСББ, засновника «Ресурсного центру «ОСББ» Оксану Горову.

P1310046

Також на цей пост балотувалися член ГФ «Павлоградська самооборона» Павло Косоног та Микола Осипчук, який представляв ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Західного Донбасу». Але їхні промови не вразили присутніх так, як слова Оксани Горової.

P1310037

Павла Косонога та Ігоря Іваніченко (від ГО «Павлоградська асоціація прикордонників») обрали заступниками голови ГР, Миколу Осипчука — секретарем.

«Я думаю, що у Громадській раді повинен працювати кожен, якщо кожен долучається до роботи — Громадська рада працює. Ми — представники 40 громадських об’єднань. Це велика сила. Якщо ми захочемо — ми зможемо достукатися до міськвиконкому, було б бажання»,— вважає новий голова Громадської ради.

До наступного засідання члени ГР мають розробити нове Положення про громадську раду, визначити коло питань та список експертів, яких вони хочуть бачити на наступному засіданні.

P1310041

Список членів Громадської ради найближчими днями пообіцяли викласти на офіційному сайті міськвиконкому.