Хто ремонтуватиме гуртожиток по вул. Промисловій?

131

Сьогодні у Павлограді пройшов тендер по відбору виконавця робіт за проектом «Капітальний ремонт в соціальному гуртожитку по вул. Промисловій, 9/1 м. Павлограда під постійне або тимчасове проживання внутрішньо переміщених осіб». Гроші на ремонт виділяє Програма розвитку ООН в рамках реалізації Проекту Євросоюзу і ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Проведенням тендеру у Павлограді займається громадська організація «Агенція економічного розвитку».

Читайте за темою: У Павлограді шукають підрядників для ремонту гуртожитку

Заявки на конкурс подали 6 будівельних підприємств з Павлограда: «Агропромсталь», «Спецбудмонтаж-21», «Будінвестреконструкція», «Магістраль сервіс 2015», «БУД-ПІК», «Бізнесбудмонтаж».

На проведення тендеру з’явилися представники 4 учасників конкурсу.

У присутності учасників конкурсу, представників ПРООН Олени Харченко та Миколи Коломійця, заступника міського голови Павлограда Сергія Остренко, представників ГО «Агенція економічного розвитку», місцевих ЗМІ та ін. були відкриті конверти конкурсних пропозицій. Найменша цінова пропозиція становить 180,6 тис. грн, найбільша — 276,9 тис. грн.

P1300931

Підрядникам треба буде виконати монтаж та демонтаж рулонної покрівлі, ремонт ганку у соціальному гуртожитку по вул. Промисловій 9/1.

Микола Коломієць, інженер центрального офісу проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», пояснив, що пріоритет при виборі підрядника віддадуть тим підприємствам, які висунули найменшу ціну. Але при цьому конкурсна комісія ретельно перевірятиме документацію та репутацію учасників торгів.

P1300925