«Павлограджитлосервіс» і «КП-1» не мають юридичних підстав обслуговувати будинки?

159

Члени Громадської комісії Володимир Курдюков та Вадим Губар проаналізували діяльність КП «Павлограджитлосервіс» та ПП «КП-1», що займаються наданням житлово-комунальних послуг у Павлограді, та виявили, що ці підприємства не мають правових підстав для надання послуг по утриманню будинків.

Виявилося, що рішення міськвиконкому про результати конкурсу з надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які визначили виконавцем послуг КП «Павлограджитлосервіс», прострочені на 1 рік, ПП «КП-1» — на 2 роки.

Крім цього, громадські активісти виявили, що  КП «Павлограджитлосервіс» та  ПП «КП-1» щомісяця сплачують від 5 до 6 тис. грн ФОП Заборовській Л. Н. за юридичні послуги, але ніякої претензійно-позивної роботи не ведеться. Також у членів ГК виникли запитання щодо великої кількості штатних посад, без яких підприємство може обійтись: діловодів, заступників начальників дільниць, водіїв, штатних сторожів.

Загалом Громадська комісія оприлюднила звіт на 5 сторінках (див. фото). Вона рекомендувала терміново провести конкурс з надання послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій м. Павлограда та зменшити тарифи.

1
2
3
4

.