У Павлограді мешканці багатоквартирного будинку труять собак

100

На вул. Тані Федорової хтось з мешканців багатоквартирних будинків вирішив позбавитися від собак антигуманним способом — труїти тварин. Про це Павлоград.dp.ua розповіла А. (своє ім’я жінка називати боїться), одна з мешканок будинку по вул. Тані Федорової.

В минулому році у дворі жило не менше 7 собак. Люди скористалися минулорічною міською програмою та простерилізували тварин. Вони мали відповідні бірки на вухах. Багато хто мешканців годував цих собак.

GqJUsEDXLiM

За тиждень 4 собаки померли в конвульсіях.

«Який приклад люди подають своїм дітям? Собаки в конвульсіях з піною забивалися у під’їзди, або помирали просто на очах у дітей та інших мешканців двору», — розповідає А., одна з тих, хто підгодовував дворових собак.

Трупи собак забрало КП «Затишне місто».

За словами жінки, собаки ніколи не кусали мешканців вулиці. Хтось з мешканців зненавидів тварин за те, що вони гавкали і бігали за машинами.

«Зараз ми плануємо сховати собак, що вижили. Хочеться нагадати людям, по-перше, що вони мають бути гуманними, а, по-друге, — існує кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами», — вважає А.

fxFVuz5boqs