Товариство «GIZ» планує створити волейбольний майданчик і встановити тренажери на стадіоні «Прометей»

134

Представники Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ на чолі з директором проекту Матіасом Брандтом 23 травня відвідали модульне містечко Павлограда.

На цей час в містечку проживає 264 людини, із них 65 дітей.

Німецьке товариство має плани організувати за рахунок німецької сторони курси підвищення кваліфікації та перекваліфікації, вивчення іноземних мов, комп’ютерної грамотності та багато інших заходів для найшвидшої соціальної адаптації переселенців.

Представники GIZ запропонували свою підтримку школам, розташованим поряд з транзитним містечком. Вони планують придбати спортивний інвентар для оздоровчих пришкільних таборів. На стадіоні «Прометей» будуть проведені ремонтні роботи баскетбольного майданчика, спортивних приміщень, створений волейбольний майданчик та встановлені комплекси вуличних тренажерів.

Зараз міська рада розглядає ці пропозиції.

До слова, у квітні модульне містечко вже відвідувала делегація німецьких політиків та журналістів на чолі з депутатом Бундестагу Віолою фон Крамон. Вони визнали павлоградське модульне містечко найкращим у Дніпропетровській області за якістю виконаних робіт та розташуванню людей.

модульне містечко