У Павлограді заговорили про проблему паркування у дворах багатоповерхівок

94

На найближчу сесію міськради виноситься питання про надання права оренди на ряд ділянок (на сел. ім. 18 вересня і поблизу колишньої військової частини) з подальшим облаштуванням на них автостоянок.

«Я хочу звернути увагу, що є звернення мешканців багатоквартирних будинків, двори яких перенасичені транспортом. Жителі активно займаються благоустроєм дворів, а машини їдуть на газони і клумби. Нам треба вирішувати проблеми по мікрорайонам — розглядати кожен з них окремо і шукати місця для стоянок. Якщо вже за наявності стоянок жителі будуть паркуватися у дворах — штрафувати», — вважає депутат Олександр Братішкін.

Міський голова Іван Метелиця зауважив, що ДАІ у відповідь на запити міської влади, повідомляє, що штрафувати не може — треба градація, які саме території є газонами.

«Ми дамо доручення заступникам міського голови і комунальним службам опрацювати це питання», — пообіцяв мер.

З проблемою паркування автотранспорту у житлових зонах до місцевого  відділення ДАІ, КП «Павлограджитловсервіс», ПП «КП-1» звернулися і члени Громадської комісії при міськвиконкомі.

«Просимо Вас терміново вжити спільних заходів задля безумовного виконання Постанови Кабміну від 10.10.2001 р. щодо заборони у житловій зоні стоянки транспортних засобів поза спеціально відведених місць, а також на газонах», — вказано у зверненні ГК.

Читайте за темою: На центральній вулиці Павлограда з’явився напис «Місце не займати»

P1300416