Громадська рада Павлограда оновлює свій склад

142

До 2 червня триває прийом заявок на членство у Громадській раді. Склад цього виборчого дорадчого органу має поновлюватися кожні 2 роки.

Громадська рада існує у Павлограді з 2011 року. До складу ГР першого скликання увійшло 39 представників від різних громадських формувань, під час другого скликання — 24 представники міських громадських організацій.

Разом із заявою на вступ кандидат у члени ГР має подати:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічну довідку;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
  • інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Додаткову інформацію про вступ до ГР можна отримати за телефоном +38 (0563)20-03-70 або за електронною адресою regpol514@meta.ua.

12 червня о 15 год. у великій залі засідань виконкому відбудуться установчі збори, на яких буде обрано новий склад Громадської ради.

Довідка:

За час діяльності Громадської ради на засіданнях розглядалися питання, що стосувалися виявлення закладів з гральними автоматами на території міста, реалізації проекту реформування медицини в Павлограді, стихійних ринків міста, питання комунального характеру забруднення повітря, вивезення та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ), підготовки міста до осінньо-зимового періоду, реалізації міні-проектів «Місто своїми руками», заходів з відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка і багато інших.