Павлоградці навчали поляків танцювати рок-н-рол (ФОТО і ВІДЕО)

247

Павлоградський клуб акробатичного рок-н-ролу «Восторг» відвідав польський табір навчання та відпочинку «Gzardworek», який розташований у Підкарпатському воєводстві Польщі.

«Це прекрасне і старовинне місце — колишній маєток єпископа», — розповідає керівник колективу Олена Тітова, віце-президент «Федераціїї бугі-вугі, рок-н-ролу, лінді-хопу України».

Протягом 8 днів (з 16 по 23 серпня) 29 дітей віком від 9 до 16 років відвідали танцювальні майстер-класи та оздоровилися за кошти польської сторони, благодійного фонду «Сприяння і розвитку Бещад». Фонд у співпраці з творчими колективами та громадськими організаціями вже кілька років організовує культурний обмін між Україною та Польщею.

DSCN8117

DSCN8109

«Ми вчили польських дітей танцювати рок-н-рол, вони нас — бугі-вугі. Кожний куточок «Gzardworek» зроблено для дітей: там є конюшня, башти, з яких можна спостерігати за зірками, навіть паровоз, зроблений із джипу господаря «Gzardworek» пана Романа», — описує свої враження Олена Тітова.

DSCN7851

DSCN7688

«Восторг» запрошує польських друзів відвідати Павлоград, та, як зізналися всі учасники колективу, мріє ще не один раз відвідати «Gzardworek».

DSCN7001

DSCN8133

P1350656