У Тернівці з’являться сучасні спортивні майданчики та «Серце міста»

124

В рамках конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками» в Тернівці визначені 14 проектів-переможців.

Фонд конкурсу також істотно збільшений і становить 300 тис. грн (180 тис. — внесок компанії ДТЕК і 120 тис. — кошти міської ради). У минулому році фонд становив 180 тис. грн.

Завдяки конкурсу ініціативні мешканці Тернівки зможуть реалізувати свої ідеї щодо благоустрою міста. Так, на вулицях Лермонтова та Інтернаціональна з’являться баскетбольний та волейбольний майданчики, а на території реабілітаційного центру — спортивний майданчик. У дворах по вулиці Лермонтова і Шахтарська, біля дитячої лікарні та на території садка «Горобина», будуть побудовані чотири ігрові майданчики для дітей. На вулиці Перемоги городяни впорядкують прибудинкову територію.

У спортивному комплексі «Темп» з’явиться електронне табло для проведення турнірів, а в центрі дозвілля «Шахтар» — сучасне світлодіодне освітлення.

Біля міського РАГСу буде встановлено «Серце міста».

Стіна біля пам’ятника Загиблим воїнам буде відремонтована і розписана петриківським розписом. Також буде відремонтовано кабінет інформатики в школі №6, а в школі №7 — створений спортивний зал для занять кіокушин-карате.

Конкурс «Місто своїми руками» проходить третій рік поспіль. У нинішньому році активність жителів у Тернівці значно збільшилася: якщо в 2013 році було подано 9 заявок, торік 22, то в цьому — вже 42 заявки.

Читайте за темою: Завершився конкурс міні-грантів «Місто своїми руками-2015» (ФОТО)

Читайте за темою: У Першотравенську нагородили переможців конкурсу «Місто своїми руками»