У Павлограді ОСББ можуть отримати допомогу від ООН

157

Об’єднання власників багатоквартирних будинків мають можливість отримати допомогу від Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Для цього потрібно взяти участь у конкурсному відборі, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Як сказано у положенні конкурсу, проект підтримує такі роботи, як ремонт дахів, підвалів, заміну дверей, вікон, елементів системи електропостачання, водопостачання, каналізації, опалення, енергозберігаючі проекти, тощо.

Прийом заявок триває до 22 липня.

Минулого місяця Проект ЄС/ПРООН оголошував тендер для визначення підрядника, який ремонтуватиме гуртожиток на вул. Промисловій.

Читайте за темою: Хто ремонтуватиме гуртожиток по вул. Промисловій?

Отримати додаткову інформацію щодо проекту можна за тел. 6-43-77, +38 050 62 18 369.

Довідка:

Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» діє в Україні з 2008 року. Понад 2000 населених пунктів покращили своє життя через реалізацію мікропроектів щодо відновлених  дитячих садків та шкіл, медичних пунктів, доступі до якісної води, охороні довкілля, енергозберігаючого вуличного освітлення. За цей час впроваджено понад 2 тис.  місцевих ініціатив, більше 26 тис. членів громад і чиновників пройшли тренінги з фінансового управління та управління проектом.