ДТЕК Павлоградвугілля добув 10 млн т. вугілля до 10-річчя компанії

346

На початку липня компанії ДТЕК виповнилося 10 років, а 10 липня гірники ДТЕК Павлоградвугілля добули 10 млн т. вугілля. За всю історію Павлоградвугілля це рекордний обсяг палива, здобутий за півріччя.

До ювілейної дати 3 шахтоуправління (ШУ) ДТЕК Павлоградвугілля підняли на-гора по 2 млн т. палива: ШУ ім. Героїв космосу, ШУ Тернівське і ШУ Павлоградське. Ці колективи подолали двомільйонний рубіж значно раніше запланованого терміну. Решта 2 вугледобувних підприємства Павлоградвугілля — ШУ Дніпровське і ШУ Першотравенське — також спрацювали з перевиконанням плану, добувши кожне понад 1,6 млн т. Ці шахтоуправління є лідерами по всій Україні.

З початку року середньодобове навантаження на лаву по шахтах об’єднання становило 1 819 т. на добу, пройдено близько 60 км гірничих виробок.

У числі лідерів ДТЕК Павлоградвугілля:

– Ділянка № 6 шахти Благодатна ШУ ім. Героїв космосу, яка добула 445 тис. т вугілля за півроку роботи;

– Ділянка № 5 шахти Благодатна — 414 тис. т;

– Ділянка № 1 шахти Степовий ШУ Першотравенське — 415 тис. т;

– Ділянка № 5 шахти Самарської ШУ Тернівське — 401 тис. т;

– Ділянка № 3 шахти Павлоградської ШУ Павлоградське — 389 тис. т.;

– Ділянка № 4 шахти Дніпровська ШУ Дніпровське — 348 тис. т.

«Шахтарі привітали свою компанію з першим ювілеєм не словом, а ділом. 10 млн тонн вугілля за півроку з невеликим — це дійсно рекорд. Що особливо важливо, при такому темпі видобутку знижується рівень травматизму. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року він впав на 6%, і, на щастя, у нас не було жодного смертельного випадку. Це говорить про високий рівень професіоналізму колективу, і я вдячний всім колегам за працю і самовіддачу», — зазначив генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля Сергій Воронін.

З початку року в ДТЕК Павлоградвугілля введена в експлуатацію 21 лава. В планах — добути до кінця року ще 9,5 млн тонн вугілля.