У Першотравенську нагородили переможців конкурсу «Місто своїми руками»

88

Сьогодні подарункові сертифікати отримали 8 найкращих проектів, які подали на  конкурс міні-грантів «Місто своїми руками» мешканці Першотравенська.

Всього на конкурс цьогоріч подали 29 заявок.

загружено (1)

Цього року жителі міста особливо активно пропонували проекти, спрямовані на енергозбереження, і конкурсна комісія віддала їм свою перевагу. Завдяки фінансовій та організаційній підтримці компанії та особистому внеску першотравенців, в місті до кінця року будуть відремонтовані із застосуванням енергозберігаючих технологій два приміщення в дитячих садах «Попелюшка» та «Черемушки», навчальний клас у школі №4 і кабінет стоматології в міській лікарні.

Зміцненню здоров’я підростаючого покоління сприятимуть спортивний майданчик у дитячому садку «Казка» і соляна кімната в «Калинці». Також в Першотравенську дворах з’являться ще дві дитячих спортивно-ігрових майданчики.

«З урахуванням того аншлагу, який мав цей проект в минулому році, фонд конкурсу виріс до 200 тис. Грн. в порівнянні з 137,2 тис. минулого року, — сказав заступник директора ДТЕК ШУ Першотравенське Олексій Сухий. — За останні 8 років у розвиток соціальної сфери Західного Донбасу компанія інвестувала 72 млн грн».

Переможцям конкурсу в Першотравенську приємний сюрприз підніс народний депутат Артур Мартовицький — до отриманих грантам він додав ще по 3 тис. грн.

У 2015 році конкурс «Місто своїми руками» проходить на 14 територіях діяльності ДТЕК. Це малі, середні міста і селища в Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській областях та території Донецької та Луганської областей, які підконтрольні Українському уряду. В цілому на реалізацію проекту в цьому році компанія виділила 3,2 млн грн.

Завтра у міськвиконком відбудеться нагородження павлоградських переможців конкурсу «Місто своїми руками».