У Павлограді подивилися документальний фільм про створення полку «Дніпро-1»

159

У суботу в молодіжному центрі спілкування «Позитивний Павлгоград» в рамках кіноклубу «Вне проката» пройшов показ документального кіно «Все буде Дніпро», присвяченого створенню і діяльності підрозділу спеціального призначення Міністерства внутрішніх справ України полку  «Дніпро-1».

Фільм студії «12-й кадр» є волонтерською ініціативою, яка стала подарунком з нагоди річниці створення полку. Кадри кіно відзняті у зоні проведення АТО.

ihGCE_WbQ-4

На прем’єру фільму у Павлоград завітала його режисер Катерина Стрельченко, директор студії «12-й кадр». Вона розповіла про те, як знімався фільм та про свої плани на майбутнє — продовжувати знімати документальні фільми на військову тематику.

«Ідея зняти фільм виникла сама собою — у студії«12-й кадр» був досвід зйомок, була апаратура, були люди, готові працювати волонтерами. Хотілося насамперед зробити свій внесок у спільну справу, адже інформаційну війну ніхто не відміняв. До того ж наближалася річниця створення полку «Дніпро-1». Фільм став нашим подарунком бійцям. Сподіваємося, наш фільм побачить широка аудиторія, і не тільки в різних містах України, а й за кордоном», — прокоментувала Катерина Стрельченко.

Фільм вже подивилися у Дніпропетровську і Нікополі, планують показати у інших містах області: Жовті Води, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, Софієвка та Кривий Ріг.

Читайте за темою: У Павлограді подивилися документальні фільми про українські реалії

Фото — Вадим Шальський