У Павлограді багатоквартирний будинок залишився без газу

221

Вчора ввечері мешканці кооперативного будинку №79 по вул. Радянська виявили, що у їхніх квартирах немає газу.

20150623203411

«Приїхали співробітники газової служби і перекрили газ, опломбували стояки. Нам сказали, що це планова перевірка. Але вони про неї не попереджали. Зазвичай попереджають за три дні», — розповідає голова ЖБК Людмила Перебийніс.

За словами мешканців будинку, окрема машина газової служби приїхала ввечері аби підключити одну з квартир, в якій мешкає місцевий високопосадовець. Цю машину намагалися затримати, викликали міліцію.

20150623201934

Сьогодні біля під’їздів працювали газовики. На питання кореспондента Павлоград.dp.ua, чи буде сьогодні газ у квартирах мешканців ЖСК, відповіли, що включать газ у тих стояках, де зможуть потрапити у квартири та виконати перевірку. Вони стверджують, що оголошення про планову перевірку вивісили за три дні. Мешканці ЖБК стверджують, що ніякого оголошення не було, начебто його вивісили лише ввечері. В оголошенні вказано, що у зв’язку з плановою перевіркою газ відключили на невизначений термін.

20150623201916

 «Таким чином газова служба намагається тиснути на боржників», — вважає депутат міської ради Едуард Станько, який вчора ввечері приїхав до ЖБК «Радянська, 79».

«Те, що було вчора це свавілля — ви мали проводити претензійну роботу, а ви просто відключили увесь будинок і вважаєте, що ви праві», — прокоментував депутат обласної ради Микола Пономарчук.